The Definitive Guide to روز جهانی زن
The Definitive Guide to روز جهانی زن
Blog Article
کد تایید را وارد کنید کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید ورود با رمز عبور
This Internet site is utilizing a security provider to shield itself from online attacks. The action you just done triggered the security Remedy. There are lots of actions that can bring about this block together with submitting a particular word or phrase, a SQL command or malformed facts.
اليوم الدولي للتضامن مع الموظفين المحتجزين والمفقودين
این اقدام حرکتی است فرهنگی برای یادآوری شخصیت حضرت معصومه (س) و ترویج ابعاد وجودی این دختر اهل بیت در میان دختران مسلمان تا دختران این مرز و بوم از شخصیت آن حضرت الگو برداری کنند.
نمایندگان که مجموعهای از ۱۰۰ زن از ۱۷ کشور بودند، با این ایده برای ترویج حقوق برابر، شامل حق رای برای زنان، موافقت کردند. سال بعد در ۱۹ مارس ۱۹۱۱ روز جهانی زن برای میلیونها نفر در اتریش، دانمارک، آلمان و سوئیس برای اولین بار شناخته شده بود. فقط در امپراتوری اتریش-مجارستان، ۳۰۰ تظاهرات برگزار شد.
بسته به مناطق مختلف، تمرکز جشن روی بزرگداشت، قدردانی، ارائه عشق به زن و برگزاری جشنی برای دستاوردهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی زنان است.
برای دختران مهربان و صبور ایرانی، چهرهای پر لبخند، دلی آرام و روحی پویا آرزو میکنیم.
در غرب، روز جهانی زنان اولین بار بعد از سال ۱۹۷۷ مشاهده شد که در این check here تاریخ مجمع عمومی سازمان ملل دول عضو را دعوت کرد تا روز ۸ مارس را بهعنوان روز سازمان ملل متحد برای حقوق زنان و صلح جهانی بنامند، ولی زنان اروپای شرقی که در آمریکای شمالی ساکن بودند، روز جهانی زن را دههها پیش از این برگزار میکردند.
اليوم الدولي لإحياء ذكرى ضحايا الرق وتجارة الرقيق عبر المحيط الأطلسي
العقد الدولي لعلوم المحيطات في خدمة التنمية المستدامة
تشویق به مشارکت: تشویق زنان به مشارکت فعال در تمام عرصههای زندگی
۱۹۱۰: کنگره جهانی سوسیالیست ها، طی جلسه ای در کپنهاگ، «روز زن» را روز بین المللی زنان اعلام و آن را به عنوان حرکتی در جهت کسب حقوق زنان و گسترش حمایت به منظور دستیابی زنان به حق رای در سراسر جهان، تثبیت کرد.
درباره اقدامات ما در راستای آرمانهای توسعه پایدار بیشتر بدانید. فرصتهای شغلی فرصتهای شغلی
روز جهانی دختر روز یادبود بینالمللی اعلام شده از سوی سازمان ملل است که به روز دختر نیز مشهور است. ۱۱ اکتبر، ۲۰۱۲ اولین روز دختر بود.